avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... construire casa pe teren intravilan-extravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

construire casa pe teren intravilan-extravilan

am cumparat in 2009 o parcela de teren de 3500mp din care 2/3 extravilan si 1/3 intravilan.cand am cumparat terenul am inteles ca se putea construi pe extravilan fara sa il mai transform in intravilan iar acum am inteles ca sa schimbat legea si nu se mai poate construi. Pot sa incep casa pe intravilan si sa o termin pe extravilan?
Cel mai recent răspuns: ContSters193759 , utilizator 13:59, 14 Iulie 2011
Doriti ca proiectul de realizare a casei sa-l elaborati pe intravilan si extravilan?
Inainte de a incepe demersurile, pe langa faptul ca dupa obtinerea Certificatului de urbanism veti primi raspuns la intrebarea dvs., va fi util sa cititi prevederile art. 91-92 din Legea 18/1991 republicata si modificata, de unde veti afla, de exemplu:
Art. 91
(1) Amplasarea noilor construcţii de orice fel se face în intravilanul localităţilor.
Ultima modificare: Joi, 14 Iulie 2011
ContSters193759, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformarea terenului extravilan in intravila vweritza vweritza Buna ziua! vreau sa cumpar o parcela de 1200 mp, teren extravilan, pe care as vrea sa il transform in intravilan pentru a construi o casa. Ulterior am aflat ... (vezi toată discuția)
Certificat de urbanism mary2009 mary2009 Am cerut certificat de urbanism pentru casa de vacanta sau cabana turistica, deoarece detin teren extravilan cu categoria de folosinta padure. Desi sunt ... (vezi toată discuția)
Constructie pe loc extravilan myhaelabadiu myhaelabadiu Buna ziua, Dupa ce am cumparat un pamant la tara am decis sa ne construim o casa decenta.. Momentan noi nu locuim in tara..asa ca..am dat o procura la matusa ... (vezi toată discuția)