avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... procura ptr ridicarea banilor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

procura ptr ridicarea banilor

buna ziua,sunt unul din mostenitorii unui apart care a apartinut tatalui meu,vrem sa l vindem ,am gasit cumparator si vrea s abage totii banii intr un singur cont....intrebarea mea este urmatoarea....se poate face la notar un act ca banii aceia sa fie ridicati de la banca numai in prezenta mea?sau de la ghiseu sa imparta banii la amandoi?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:24, 14 Iulie 2011
da, ceilalti va pot face o procura notariala prin care sa va mandateze sa ridicati banii.
multumesc frumos,insa ma interesa sa nu ii ridece in lipsa mea,ptr ca celalalt mostenitor a facut cont doar pe numele lui si eu nu sunt de acord cu asta,as fi vrut la ridicarea banilor suma ce imi revine sa mi se dea mie de la caserie....cam asta era intrebarea
inainte sa semnati actul prin care vindeti si implicit declarati ca pretul a fost platit, interesati-va bine cum se procedeaza.. intrebati la banca, notarul.. nu stiu..
mie una nu mi se pare in regula cat sunteti mai multi vanzatori,ca banii sa intre in contul unuia singur, fiind singur titular de cont. de ce banii nu se platesc fiecaruia dupa cotele detinute ?
mie mi se pare ca dvs "vindeti" si banii ii incaseaza altul.. cam asa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura vanzare si incasare bani armada_maxima armada_maxima Buna ziua, Va deranjez cu urmatoarea intrebare aferenta unei procuri de vanzare -cumparare si incasare bani. In procura apare urmatorul ... (vezi toată discuția)
Programul prima casa - vanzare cumparare. sebibv sebibv Buna ziua, Am si eu o intrebare. Vreaus a achizitionez un imobil de la niste prieteni, plecati in Canada. Ei nu se vor mai intoarce, nici macar pentru ... (vezi toată discuția)
Procura speciala vanzare cumparare teren intravilan karina silvia karina silvia Buna seara si multumim pentru raspunsuri! Intrebarea mea este daca pot face o procura speciala cu vanzatorul terenului prin care sa am drept de ... (vezi toată discuția)