avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii angajare salariatai
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

angajare salariatai

Buna ziua

pasii in vederea angajarii stiu ca sunt urmatorii:

a). se depune la somaj "situatia locurilor de munca vacante" formularul tip;

b). contract de munca( C.I.M) se mai face? stiu ca din ianuarie 2011 nu se mai fac inregistrari in CARTEA DE MUNCA, cu acest CIM ce fac il mai inregistrez la ITM?;

c). inregistrare care se face In REVISAL inainte de angajare ;

Mai trebuie facut ceva.


Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 09:09, 16 Iulie 2011
Se intocmeste c.i.m. in dublu exemplar , cate unul la angajator si unul la salariat. C.i.m. va avea un numar intern dat de catre angajator.
C.i.m. se inregsitreaza si se transmite prin REVISAL cel tarziu in ultima zi lucratoare anterioara datei inceperii activitatii de catre acel salariat.
citesti codul muncii si vezi ce trebuie sa faci
se face o evaluare a salariatului, se face contractt de munca , se face protectia muncii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnez cim, vreau sa stiu termenul limita cand angajatorul este obligat sa-l inregistreze larafabian larafabian dupa ce semnam cim, care este termenul de depunere de catre angajator al acestuia la itm? (vezi toată discuția)
Contract de munca amykary amykary Buna ziua! Cu data de 1 aprilie 2011 doresc sa angajez la propria firma un director economic cu 2 ore.Cat este salariul minim ? Cum trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri angajat nou ncris78 ncris78 As vrea sa stiu cum trebuie sa procedez in cazul in care angajez un om? Se face contract de munca si atat? Nu se mai inregistreaza nimic la ITM? Deciziile de ... (vezi toată discuția)