avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită banca ma ameninta cu executarea silita!!!! :((
Discuție deschisă în Executare silită

banca ma ameninta cu executarea silita!!!! :((

buna ziua,acum 4 ani am facut un card co-branded,mastercard,doar cu buletinul,achizitionand niste electrocasnice.din 2008 nu am mai putut plati si am o restanta de 6.300lei,aceasta suma afland-o acum cateva zile cand am intrat in contul meu bcr 24 banking,la sectiunea carduri.precizez ca in prezent mai figurez la bcr cu un imprumut bancar pe care ma straduiesc sa-l platesc lunar.m-au sunat de la banca si m-au ameninta cu executarea silita daca pana pe 25.07.2011 nu platesc suma restanta la acest card co-dranded.interbarea mea este: daca nu am girat cu nimic,acest card facandu-l doar cu buletinul,banca poate cere executarea silita?precizez ca sunt casatorita in prezent,iar casa este pe numele sotului meu,dobandita inaintea casatoriei noastre.Va multumesc din suflet anticipat!
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Iulie 2011
mimika, utilizator
multumesc f mult pt raspuns.dar daca e asa,cu ''ulciorul...'',atunci dc in 2008 am putut face alt imprumut bancar,cand eu figuram din 2006 cu restante,rau platnic,la cardul mastercard co-branded?!:)
daca aveti salariu, va vor pune poprire pe el (1/3 din salariu, va fi virat creditorului)
@gi_jane2
Stimata d-na, (re)cititi totul cu atentie si veti vedea ca nu este niciun daca :) ! D
La a treia postare @mimika spune, e drept ca indirect, ca nu are bunuri, venituri, etc !
Indraznesc sa va atrag atentia ca nu-i tocmai OK sa raspundeti fara sa cititi cu atentie tot ce s-a postat !
Cu stima,
Ultima modificare: Duminică, 17 Iulie 2011
s_word, utilizator
@s-word
in primul rand, am raspuns sub rezerva lui " daca ". apoi, in al treilea mesaj al sau, doamna citeaza de pe net fara sa zica daca are sau nu are venituri. in al treilea rand, in primul mesaj , dansa zice ca a constatat ca are datorie cand si-a verificat contul prin serviciul " internet banking". ori daca stii ca nu ai miscari , ca nu-ti intra nimic de pe nicaieri, ce sens are sa-ti urmaresti contul? chiar daca era cont de credit, daca ai miscare in cont si ies ceva bani, banii aia se termina daca nu iti si alimentezi contul.. iar ca sa alimentezi, trebuie sa ai si de unde
eu "indraznesc sa va atrag atentia" ca puteti completa sau corecta un mesaj (cred ca oricine poate gresi, e adevarat- unii mai mult, altii mai putin) oriunde si pe al oricui credeti de cuviinta si in alt mod. oti fi dvs sabie, dar intepati si dvs mai putin..
e, poate e prea cald :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe salar sau executare bunuri ? atac2211 atac2211 Buna ziua! in urma cu cativa ani am facut o greseala ff mare. Am facut pe numele meu pentru un \"prieten\" un credit pentru bunuri cumparate de la un magazin ... (vezi toată discuția)
Lmposibilitatea de a mai achita creditul la banca angelicamihaela angelicamihaela Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema. Sunt somera din Dec 2015 si am un credit la banca din 2011si un descoperit de card de salariu ... (vezi toată discuția)
Mostenesc creditul tatalui decedat? andy2222 andy2222 Buna ziua, Tatal meu a decedat in martie 2013 si pe langa mostenirea ce consta intr-un apartament, acesta a lasat in urma si un card de credit co brand ... (vezi toată discuția)