patriche_radu 
	    	Utilizator

patriche_radu 
	    	Utilizator	    

Radu Gabrian 
	    	Mediator

Radu Gabrian 
	    	Mediator	    

Radu Gabrian, Mediator
 Radu Gabrian, Mediator 	
			 ContSters181996 
	    	Utilizator

ContSters181996 
	    	Utilizator	    

Fiica mea, majora, a fost in urma cu un an si jumatate victima unui viol. La momentul respectiv a depus plangere la Politie si a facut expertiza medico-legala.
Pentru faptele prevăzute īn art. 197 alin. (2) şi (3), acţiunea penală punāndu-se din mişcare din oficiu, retragerea plāngerii prealabile nu īnlătură răspunderea penală, iar īn lipsa unei prevederi exprese, īmpăcarea părţilor nu īnlătură răspunderea penală pentru săvārşirea infracţiunii de viol.
 ancastefan07 
	    	Utilizator

ancastefan07 
	    	Utilizator	    

ContSters181996 
	    	Utilizator

ContSters181996 
	    	Utilizator	    

utilizator900	                   

presupunem ca am fost victima unui viol..sunt majora...am depus plangere...inculpatul a fost retinut pt 29 de zile..nu sunt singurul cap de acuzare...pot ... (vezi toată discuția)
	                    utilizator900	                   

presupunem ca am fost victima unui viol..sunt majora...am depus plangere...inculpatul a fost retinut pt 29 de zile..nu sunt singurul cap de acuzare...pot ... (vezi toată discuția)

ela76	                   

Cineva m-a informat ca, in cazul violului, impacarea partilor inlatura raspunderea penala. Dupa cate am vazut eu, doar retragerea plangerii prealabile in cazul ... (vezi toată discuția)
	                    ela76	                   

Cineva m-a informat ca, in cazul violului, impacarea partilor inlatura raspunderea penala. Dupa cate am vazut eu, doar retragerea plangerii prealabile in cazul ... (vezi toată discuția)

cocoxxl	                   

Am un caz cu un prieten care a fost acuzat de viol.Persoana vatamata i-a cerut o suma de bani pentru a renunta la plangere,bani pe care acesta nu a fost ... (vezi toată discuția)
	                    cocoxxl	                   

Am un caz cu un prieten care a fost acuzat de viol.Persoana vatamata i-a cerut o suma de bani pentru a renunta la plangere,bani pe care acesta nu a fost ... (vezi toată discuția)