avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... interpreatarea finantelor
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

interpreatarea finantelor

Sunt persoana fizica autorizata conform O.G.44/2008 am cod fiscal.Pentru activitatea de pe cod fiscal nu inregistrez obligatii restante la stat si mi-am permis sa imi achizitionez si o masina proprietate personala. In schimb in nume personal datorez bugetului de stat o suma destul de mare, asta cuprinde obligatiile acumulate pana la atribuirea codului fiscal.Ei , in aceste conditii Finantele au aflat ca am masina pentru prestatia efectuata pe cod fiscal si mi-au facut adresa sa prezint actele de proprietate in vederea sechestrarii. Intrebarea mea este daca nu cumva eu pot fi privit in nume persoanal ca un "reprezentant " al persoanei fizice autorizate, chiar daca nu am persoanelitate juridica, fara ca Finantele sa nu inceapa procedurile lor pentru toate bunurile si veniturile mele inregistrate pe C.U.I.. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters42967 , utilizator 16:51, 7 August 2008
Executarea silita se poate intinde asupra tuturor veniturilor si bunurilor proprietate a debitorului, urmaribile potrivit legii, iar valorificarea acestora se efectueaza numai in masura necesara pentru realizarea creantelor fiscale si a cheltuielilor de executare.
Bunurile supuse unui regim special de circulatie pot fi urmarite numai cu respectarea conditiilor prevazute de lege.
A se vedea Codul de procedura fiscala art. 137

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediul frimei alex_16mai alex_16mai daca o firma are probleme cu privire la incapacitatea de plata a diferitelor taxe se poate ingradi dreptul asupra sediului firmei de catre autoritati in ... (vezi toată discuția)
Pot fi executat silit in calitate de asociat al unui af? indii indii Sunt asociat intr-un AF . Ficul ma poate executa pentru datoriile pa care le inregistrez pe cod fiscal la locul de munca unde lucrez acum, altul fata de cel ... (vezi toată discuția)
Poprire datorie finante man4ice man4ice Buna ziua. Doresc sa cumpar un apartament pe numele meu. Am niste datorii la finante de la niste amenzi administrative ... aprox 6.000 lei . Fapt pentru ... (vezi toată discuția)