avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Autorizatie de constructie pt.modificari interioare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Autorizatie de constructie pt.modificari interioare

Acum 4 ani am cumparat un ap. cu 2 camere,cu acte legale,printr-o agentie facand si un credit ipotecar la banca.Fostul proprietar a facut o usa pentru a avea acces direct din bucatarie in balcon.Dupa 4 ani,vecinii (nu comentez calitatea lor umana)m-au reclamat la primaria sectorului 4,care a trimis un consilier.I-am explicat ca modificarea nu am facut-o eu ci fostul proprietar(eu asa cumparand apartamentul).Am primit o citatie,sa prezint in 60 de zile o autorizatie de constructie pt.modificarile interioare facute,altfel platesc amenda cf.Legea 50/1991, Art.26.lit.a.
Dar Legea 50/1991,art.31 spune ca daca in termen de 2 ani nu se constata contraventia(deci modificarea s-a facut fara autorizatie), se prescrie .Ce ma sfatuiti sa fac?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:24, 20 Februarie 2010
@smith
inspectorii OCPI nu elibereaza dovezi cadastrale in situatia existentei oricaror modificari de la planul initial ,daca acestea nu sunt autorizate in conditiile legii,
indiferent de autorul si motivul modificarilor
~ Conținut șters la cerere ~
Demarati procedura de autorizare. Adica CU si AC.
Cu suportarea sanctiunii pecuniare de rigoare
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de urbanism bogdan1958 bogdan1958 Buna ziua, Doresc si eu sa aflu informatii privitor la urmatoarea situatie : 1. Locuiesc intr-o casa ce are un pod f. frumos dar inaccesibil (nu a fost luat ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie? Hopeless Hopeless Vreau sa stiu si eu daca pentru a-mi largi bucataria prin desfiintarea unei debarale (usa si 22 cm de perete din caramida care nu modifica structura de ... (vezi toată discuția)
Scara construita la pater ShadowElf ShadowElf Buna ziua, O intrebare legata de \"o scara construita la partierul unui bloc\". In urma cu aproximativ 7 ani apartamentul unde stau a fost spatiu comercial, ... (vezi toată discuția)