avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie si concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie si concediu de odihna

Buna ziua ,
vreau sa stiu daca am dreptul la concediul de odihna restant ,in situatia in care deja ieri mi-am depus demisia si sunt deja in preaviz !
De la R.U. mi s-a spus ca intrucat nu am depus cerere de concediu simultan cu demisia ,mi-am pierdut acest drept !
Cel mai recent răspuns: anabella_n , utilizator 19:02, 5 Mai 2009
pana la urma pot sa-mi iau doar concediul de odihna de care beneficiez cf orelor lucrate
cel fara plata nu mi s-a aprobat
Inca doua zile de lucru n-or fi chiar asa de rele! Pe urma ati scapat.
pai e vorba de 8 zile de concediu cu plata si 2 fara plata.
si din pacate azi mi-a fost refuzat si cel cu plata, directorul vrea sa vin la serviciu pana la sfarsitul preavizului
nu exista chiar nici o solutie sa-i fac sa-mi accepte concediul?
Din nefericire nu aveti cum sa obligati angajatorul sa va aprobe efectuarea concediului restant fiind posibila compensarea acestuia la finalul contractului de munca.
Angajatorul este cel care are de pierdut pantru ca trebuie sa va compenseze in bani zilele de CO cuvenite si neacordate.

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna neefectuat madi33 madi33 Am fost angajat 2 ani si 8 luni din care mi-am luat concediu de odihna 5 zile, urmeaza ca la sfarsitul lunii august sa plec din firma.Ce se intampla cu zilele ... (vezi toată discuția)
Demisia si concediul restant cipoaca cipoaca Buna ziua Am urmatoarea problema> Vreau sa-mi depun demisia de la locul de munca (bugetar). As mai avea din concediul de anul trecut de luat 7 zile restante ... (vezi toată discuția)
Co, cm, demisie - toate in acelasi timp? mona_piedra mona_piedra Buna ziua, As dori sa ma ajutati in urmatoarea problema: Cum pot proceda ca si angajator, fara sa incalc legea in conditiile in care: 1. un angajat a ... (vezi toată discuția)