avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... RCA pentru o masina defecta?
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

RCA pentru o masina defecta?

Am un autoturism care s-a defectat. Intre timp a expirat si polita RCA. Mai dureaza pana o repar deoarece nu am gasit piesele necesare. Trebuie sa-i fac RCA atat timp cat o tin nemiscata in parcare?
Cel mai recent răspuns: Vasile Văcariu , Consilier juridic 12:40, 20 Iulie 2011
Nu pot sa nu intervin si eu in discutia aceasta.Pai cum sa fie obligatoriu sa ai rca facut stimati colegi?daca eu imi tin masina in curte,sunt plecat din tara ,si o folosesc numai 3 luni pe an trebuie sa imi fac asigurare non stop???sau o tin in curte sau in parcare sau in service 1 an de zile si nu circul cu ea,pt ce sa ii fac asigurare?obligatia mea este sa am asigurare valabila atata timp cat circul cu ea pe drumurile publice(O.U.G),si sa platesc impozitul anual si taxele de parcare locale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto ușor, păgubitul cu rca expirat: e adevărat că asigurătorul nu-i va plăti despăgubire în acest caz? atomix60 atomix60 Buna ziua, am avut un mic accident (fara victime) cu un alt participant la trafic in parcarea unui magazin, mai exact soferul a dat cu spatele si mi-a rupt ... (vezi toată discuția)
Legislatie cu privire la rca miss_obsession miss_obsession Buna ziua, in primul rand vreau sa va multumesc pentru activitatea d-voastra de pe forum, este foarte binevenita. Am tot citit pe acest forum si pe altele ... (vezi toată discuția)