avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... act aditional
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

act aditional

Buna ziua.
In urma cu 6 luni am semnat la actualul loc de munca un act aditional de fidelizare si confidentialitate a carui valabilitate se va derula pana la un an dupa incetarea contractului de munca existent. In contractul aditional se specifica faptul ca nu am dreptul sa ma angajez la unul din partenerii firmei si nici prin societati intermediare. Acum am primit o oferta de la unul dintre parteneri, as vrea sa plec la respectivul partener numai ca angajatorul nu vrea sa isi dea acordul.

1. Ma intereseaza cum as putea sa il conving sa faca acest lucru?
2. Daca imi fac PFA actul aditional va mai avea putere asupra mea?

Va rog sa ma sfatuiti si pe mine in aceasta problema.

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:43, 22 Iulie 2011
Am anuntat ca vreau sa plec din firma (discutie cu directorul adjunc) evident nu a fost de acord cu plecarea mea la partener. si a spus ca vom recurge la plata indemnizatiei lunare. cum va trebui procedat pentru primirea indemnizatiei.
sub ce forma va trebui sa o primesc?

saptamana aceasta o sa merg sa vb cu un jurist.
Indemnizatia o veti primi lunar ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza de confidentialitate abuziva gavroche_76 gavroche_76 Buna ziua. Patronul meu doreste sa semnam un act aditional la contractul individual de munca in care se specifica: ..... angajatul nu are voie sa se ... (vezi toată discuția)
Clauze contract munca toy_story toy_story Buna seara, In cazul in care in cadrul unui CIM sunt inserate clauzele de confidentialitate si nonconcurenta, acesteau au efect juridic daca nu sunt ... (vezi toată discuția)
Clauza neconcurenta ionutz_86 ionutz_86 Buna ziua, Pe parcursul actualului job am semnat un adițional de mărire de salariu dar in care apare su clauza de neconcurenta. Se specifica codurile caen ... (vezi toată discuția)