avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Plafon tva la contract/conventie civila
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Plafon tva la contract/conventie civila

Buna ziua

Am un contract/conventie civila cu o firma din strainatate si cineva spune ca se aplica plafonul TVA de 118000RON si in cazul meu.
Eu nu fac facturi nu fac o activitate comerciala ... esta posibil asa ceva ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 19:26, 20 Iulie 2011
da asta e cazul la pfa dar eu am conventie civila

impozit am platit (form. 224)

se aplica tuturor persoanelor impozabile care realizeaza venituri din activitati independente, indiferent de forma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa norma de venit tva mik_zoltan mik_zoltan Sunt PFA cu norma de venit. Venitul meu vine in proportie de 100% din strainatate prin transfer bancar. (tara UE) Am inteles ca daca depasesc cota de norma ... (vezi toată discuția)
Inregistrare platitor tva pb pb Buna ziua, Iarasi a aparut o problema. Pe firma pe care fac activitate nu am avut de la infiintare (1997) o CA mai mare de 35.000 EUR pe an. Inca de la ... (vezi toată discuția)
Tva incasari google adsense ionescugg ionescugg Salutare, Acum am observat ca anul trecut am depasit cota pentru inregistrare ca platitor de TVA (eu sunt persoana fizica - nu sunt autorizat). Am avut ... (vezi toată discuția)