avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... proprire cont
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

proprire cont

mi s-a blocat contul de salarii din cauza unei propriri ca urmare a unui credit neachitat care a ajuns la un executor bancar - existand deasemenea o sentinta judecatoreasca definitiva.
intrebare:sunt blocate toate conturile bancare pe care le detin sau daca deschid un alt cont curent la o alta banca se blocheaza automat si acela daca se fac operatiuni?
Multumesc.
conturile viitoare se vor popri in masura in care executorul va trimite o noua adresa de poprire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprirea de catre executor a diurnei...??? rogosz_radu rogosz_radu am fost executat de catre un executor judecatoresc in urma unei sentinte date de judecatoria Sibiu judecata de care habar nu aveam am aflat ieri de pe sit-ul ... (vezi toată discuția)
Poprire cont bancar mosquito mosquito Salut. Am o poprire pe contul bancar de acum vreun an pentru un credit neachitat in valoare de ~5000 ron. Nu lucrez nicaieri, nu am salariu, am cateva ... (vezi toată discuția)
Este legal ca pentru o poprire,care este achitata, banca să ... elsussy elsussy Este legal ca pentru o poprire,care este achitata, banca să îmi blocheze întreaga sumă aflată in cont? Ce as putea face ca banca să îmi permită ... (vezi toată discuția)