avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ajutor social pentru urmas
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ajutor social pentru urmas

Unchiul meu a decedat acum jumatate de an si copilul lui in varsta de 8 ani a ramas in grija matusii mele (sora lui) prin ordin judecatoresc. Copilului ii plateste mama naturala o pensie alimentara de 135 de lei. Unchiul meu beneficia de ajutor social. Copilul lui ar beneficia de o pensie de urmas sau ajutor social in continuare? Unchiul meu nu era pensionar,avea 40 de ani...primea ajutor social
Ultima modificare: Joi, 21 Iulie 2011
mariacristina, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters98245 , utilizator 23:43, 20 Iulie 2011
persoana decedata era pensionar sau indeplinea conditiile pentru obtinerea unei pensii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas pentru sotia si copilul supravietuitori alina_puff alina_puff Buna ziua am o intrebare unchiul meu a decedat in urma unei boli cumplite cancer pulmonar si alte complicati am inteles ca copii pot benificia de o ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas buceaggabriela buceaggabriela buna ziua am o nelamurire in privinta pensiei de urmas.am avut grija de o matusa socrului meu care a decedat si care nu avea urmasi ,fara copii fara sot! cine ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi financiare are un copil minor in cazul decesului unui parinte rodiana rodiana Buna ziua Va rog sa ma ajutati sa aflu, din punct de vedere juridic, ce drepturi financiare are un copil minor in cazul decesului unui parinte. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)