avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Testul poligraf
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Testul poligraf

Cum se pun intrebarile la testul poligraf ?
Cate intrebari sunt la testul poligraf si cate dintre ele relevante?
Cu cat timp afli intrebarile ce ti se vor pune la test?
Pe un site am citit ca intrebarile le stabilesti de comun acord cu expertul , altii spun ca le pune procurorul si tu doar raspunzi fara doar si poate. vad ca pe forum sunt persoane care sustin ca sunt complet nevinovate si ca totusi au picat testul Expertii spun ca e aproape imposibil sa-l pici doar datorita emotiilor Cine stie pana la urma cum stau treburile?
Cel mai recent răspuns: Eusiatat2022 , utilizator 23:23, 17 Noiembrie 2021
Testul poligraf nu este obligatoriu.,putand fi refuzat .Acesta nu reprezinta proba in cadrul procesului penal.
De obicei sunt 10 intrebari din care 5 sunt intrebari de test. Daca sunteti emotiv este posibil sa picati testul.

Eu recomand intotdeauna clientilor mei care urmeaza sa aiba un test de poligraf sa realizeze un test poligraf de exercitiu. Exista cateva firme care se ocupa cu acest domeniu.
Mahetin a scris:

De obicei sunt 10 intrebari din care 5 sunt intrebari de test. Daca sunteti emotiv este posibil sa picati testul.

Eu recomand intotdeauna clientilor mei care urmeaza sa aiba un test de poligraf sa realizeze un test poligraf de exercitiu. Exista cateva firme care se ocupa cu acest domeniu.


Daca sunteti consilier juridic,potrivit legii,nu puteti avea clienti carora sa le recomandati cele aratate de dvs.
Eu am sustinut astfel de test, nu este dificil , desi ma stiam nevinovata, incercam sa-mi pastrez calmul, dar cu toate astea tremuram pt ca era prima data si complet nou.
Asadar, NU te obliga nimeni sa-l faci daca nu vrei, nu constituie proba in instanta, dar judele sigur va trage un ochi peste el, macar asa informativ.
Inainte de testare, psihologul va citi dosarul ca sa se familiarizeze cu cazul, intrebarile cheie sunt propuse de anchetatori.
Intri in cabinet, te asezi pe scaunul cu pricina, va avea loc un mic interviu legat si de tine ca persoana si de cazul in care esti implicat, dupa care se pune in functiune aparatul.Se pun cateva intrebari de control, apoi se trece la testul propriuzis.
Nu dureaza mai mult de 3 minute. Dupa test ti se comunica rezultatul, pe mine m-a pus si sa semnez o hartie ca am luat la cunostinta, mi-a aratat si graficul.
Eu l-am trecut, am spus adevarul....am rasuflat usurata.
Succes si tie.
Multumesc pentru incurajare dar nu mi s-a intamplat sa am nevoie de el ci doar ma intrebam cum e cu acest test si legat de ce ai zis tu Pe site-uri-le lor se mentioneaza ca durata este intre 60 si 120 de minute si nu 3 minute cum ai spus tu de accea vad ca intrebarile sunt impartite.

Alte discuții în legătură

Testarea cu aparatul poligraf - cine propune testarea loredana96 loredana96 cine hataraste ca un invinuit poate sa fie testat cu aparatul poligraf?politia sau instanta?si cum de face acest lucru? (vezi toată discuția)
Sa fac sau nu testarea poligraf ? Achimitom04 Achimitom04 Buna ziua ! Am si eu nevoie de un sfat, de la domnul avocat Lasconschi sau altcineva care ar putea sa ma ajute. Lucrez pe o ambulanta Smurd. In februarie ... (vezi toată discuția)
Poligraf ragaliemariana ragaliemariana Va rog unde gasesc metodologia(procedura) completa si punctuala (acreditata)a testarii cu poligraful. Etapele ,drepturile si obilgatiile , persoanei testate ... (vezi toată discuția)