avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Testul poligraf
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Testul poligraf

Cum se pun intrebarile la testul poligraf ?
Cate intrebari sunt la testul poligraf si cate dintre ele relevante?
Cu cat timp afli intrebarile ce ti se vor pune la test?
Pe un site am citit ca intrebarile le stabilesti de comun acord cu expertul , altii spun ca le pune procurorul si tu doar raspunzi fara doar si poate. vad ca pe forum sunt persoane care sustin ca sunt complet nevinovate si ca totusi au picat testul Expertii spun ca e aproape imposibil sa-l pici doar datorita emotiilor Cine stie pana la urma cum stau treburile?
Cel mai recent răspuns: Eusiatat2022 , utilizator 23:23, 17 Noiembrie 2021
Inteleg ca dumneavostra aveati o curiozitate doar si nu o necesitate.
321 a scris:

Multumesc pentru incurajare dar nu mi s-a intamplat sa am nevoie de el ci doar ma intrebam cum e cu acest test si legat de ce ai zis tu Pe site-uri-le lor se mentioneaza ca durata este intre 60 si 120 de minute si nu 3 minute cum ai spus tu de accea vad ca intrebarile sunt impartite.

3 minute...durata testului propriuzis
60 de minute, da in total, o mica discutie cu psiholgul inainte de test, urmata de test si apoi concluzii.
Astăzi am făcut testul poligraf,dar la repetat de 4 ori ,aceleași întrebări ..iar la final mă întrebat ce pastile am luat,iar eu am specificat ca doar pastile de răceală nu altceva și nu antibiotice...nu mi sa spus daca lam trecut sau l-am picat....aveți cumva vreo idee despre cele povestite cam ce s-ar fi întâmplat de mi sa adresat acesta întrebare și nu mi sa comunicat nimic?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testarea cu aparatul poligraf - cine propune testarea loredana96 loredana96 cine hataraste ca un invinuit poate sa fie testat cu aparatul poligraf?politia sau instanta?si cum de face acest lucru? (vezi toată discuția)
Sa fac sau nu testarea poligraf ? Achimitom04 Achimitom04 Buna ziua ! Am si eu nevoie de un sfat, de la domnul avocat Lasconschi sau altcineva care ar putea sa ma ajute. Lucrez pe o ambulanta Smurd. In februarie ... (vezi toată discuția)
Poligraf ragaliemariana ragaliemariana Va rog unde gasesc metodologia(procedura) completa si punctuala (acreditata)a testarii cu poligraful. Etapele ,drepturile si obilgatiile , persoanei testate ... (vezi toată discuția)