avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... taxe notariale mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

taxe notariale mostenire

Doresc sa aflu care sunt costurile totale notariale pentru un supliment de mostenire ce consta intrun teren de 2.22ha , extravilan , cu folosinta pasune, localitatea Pucioasa Dambovita
Ultima modificare: Vineri, 22 Iulie 2011
horatiucalancea, utilizator
Cel mai recent răspuns: emil6702 , utilizator 04:35, 23 Iulie 2011
O vizita la notar va va satisface curiozitatea.
Am fost si mi s-au dat niste taxe aberante, in opinia mea.
Intrebarea ramane valabila !!!
taxele se stabilesc conform unei grile
Taxele se calculeaza conform expertizei Camerei notarilor publici ploiesti. Pt padure. Si In functie de calcul exista un tabel de onorarii procentuale, calculate la valoarea masei succesorale.
nu aveti ce face......ca "asa zice grila notarilor publici"!
va trebui sa achitati conform "expertizei" Camerei Notarilor Publici....
nu conteaza ca in "grila" terenul este evaluat sa zicem la 1 euro/mp si in realitate el se vinde (cu greu !) cu 1.000 lei/ hectar !!!!
Dvs practic veti cheltui mult mai mult pt a beneficia de acest teren legal decat valoreaza el in realitate in acest moment !
adica, trebuie sa scoateti bani din buzunar ( a se citi iesi in paguba).
daca nu veti proceda la suplimentarea certificatului de mostenitor si cu acest teren acum cu cheluiala de rigoare , tot dvs "picati de prost"...pt viitor !
vorbesc din experienta proprie !
cu stima !

Alte discuții în legătură

Acte notar steri steri :O:Oas vrea sa fac dezbatere de mostenire pe 2 ha extravilan in jud tulcea,aveti idee cat costa actele la notar? (vezi toată discuția)
Problema cu grila notariala din 2013 RicaRamurica RicaRamurica In grila notariala din 2013 , nu apar mentionate valorile pentru terenul pasune/fanete/ islaz extravilan, terenul livezi extravilan si terenul vii extravilan ... (vezi toată discuția)
Taxa succesiune viorel77 viorel77 Cu, estimeaza instanta valoarea unui hectar teren arabil extravilan fara expertiza? Cum se calculeaza taxa de succesiune in instanta? (vezi toată discuția)