avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... taxe notariale mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

taxe notariale mostenire

Doresc sa aflu care sunt costurile totale notariale pentru un supliment de mostenire ce consta intrun teren de 2.22ha , extravilan , cu folosinta pasune, localitatea Pucioasa Dambovita
Ultima modificare: Vineri, 22 Iulie 2011
horatiucalancea, utilizator
O vizita la notar va va satisface curiozitatea.
Am fost si mi s-au dat niste taxe aberante, in opinia mea.
Intrebarea ramane valabila !!!
taxele se stabilesc conform unei grile
Taxele se calculeaza conform expertizei Camerei notarilor publici ploiesti. Pt padure. Si In functie de calcul exista un tabel de onorarii procentuale, calculate la valoarea masei succesorale.
nu aveti ce face......ca "asa zice grila notarilor publici"!
va trebui sa achitati conform "expertizei" Camerei Notarilor Publici....
nu conteaza ca in "grila" terenul este evaluat sa zicem la 1 euro/mp si in realitate el se vinde (cu greu !) cu 1.000 lei/ hectar !!!!
Dvs practic veti cheltui mult mai mult pt a beneficia de acest teren legal decat valoreaza el in realitate in acest moment !
adica, trebuie sa scoateti bani din buzunar ( a se citi iesi in paguba).
daca nu veti proceda la suplimentarea certificatului de mostenitor si cu acest teren acum cu cheluiala de rigoare , tot dvs "picati de prost"...pt viitor !
vorbesc din experienta proprie !
cu stima !

Alte discuții în legătură

Terenuri supraevaluate in grila notariala din 2024 firma sc amt ... gigliola gigliola TERENURI SUPRAEVALUATE IN GRILA NOTARIALA DIN 2024 FIRMA SC AMT SRL A EVALUAT TERENUL EXTRAVILAN NEPRODUCTIV LA 8400 LEI / HA. ACEST EVALUATORI ISI BAT ... (vezi toată discuția)
Taxe vanzare cumparare dlcodrut dlcodrut Am vrut sa cumpar un teren arabil, extravilan, situat intr-un sat (Mehala), de la periferia orasului Timisoara. Daca pretul de cumparare negociat cu ... (vezi toată discuția)
Acte notar steri steri :O:Oas vrea sa fac dezbatere de mostenire pe 2 ha extravilan in jud tulcea,aveti idee cat costa actele la notar? (vezi toată discuția)