avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Modificarea raportului de serviciu in timpul ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Modificarea raportului de serviciu in timpul concediului pentru cresterea copilului pana la 2 ani

As dori sa intreb care este procedura in cazul in care o persoana este suspendata din functie la initiativa acesteia, pentru cresterea copilului pana la doi ani, fiind incadrata intr-un anumit compartiment si este pusa in situatia de a-si relua activitatea in baza aceluiasi raport de serviciu, dar la un alt compartiment (mentionandu-i-se faptul ca, desi i-a fost modificat raportul de serviciu, prin mutare - fara acordul ei, nu se stie cum isi va desfasura activitatea in continuare, deoarece nu corespunde noului post, neavand studii in domeniu). Mentionez ca postul a fost mutat cu totul nemaiexistand un post vacant la compartimentul unde functionarul isi desfasura activitatea anterior suspendarii. As dori un raspuns urgent !!!!!!!!!!!!!!!
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Iulie 2011
simonabucur, utilizator
Cel mai recent răspuns: simonabucur , utilizator 20:35, 24 Iulie 2011
va multumesc pentru sugestii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutare temporara unroman unroman mutarea temporara in alt compartiment in cadru aceleasi institutii se poate face daca in cadrul acelui compartiment nu exista o functie vacanta sau temporar ... (vezi toată discuția)
Mutare dintr-un compartiment in altul Justitiarul711 Justitiarul711 Se poate afectua mutarea unui functionar contractual dintr-un compartiment in altul, cu post cu tot, doar prin dispozitie de mutare eliberata de primar, sau ... (vezi toată discuția)
Contestatie mutare definitiva functionari publici flori270 flori270 Buna ziua! Am si eu o intrebare! Care este calea legala pe care urmeaza sa o parcurg pentru a contesta un act administrativ emis de conducatorul institutiei ... (vezi toată discuția)