avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contabilizarea diferentelor de impozit profit si tva ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contabilizarea diferentelor de impozit profit si tva stabilite de organele de control

buna seara , va rog un raspuns la intrebarea : cum se contabilizeaza diferentele stabilite -in plus bine-nteles -de catre organele de control financiar.. la impozit pe profit si la TVA ? multumesc.
Cel mai recent răspuns: Kolea41 , utilizator 22:57, 29 Iulie 2011
multumesc mult magdastaicu.. pentru raspunsul dat .(. cu putina intarziere,, dar am avut treaba,,,am tras si miere de la stupi,,, )..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizia de impunere in urma inspectiei fiscale kamy_nora kamy_nora Buna ziua, Am avut un control fiscal in urma caruia am primit o Decizie de Impunere cu un impozit pe profit suplimentar de 704 lei cu dobanzi de 196lei si ... (vezi toată discuția)
Contabilitate - control fiscal ContSters103316 ContSters103316 Am avut control fiscal si mi-a calculat un impozit de 2% la achizitiile de produse agricole si evident majorari si penalitati calculate de la data achizitiei ... (vezi toată discuția)
Monografie contabila dob.si penalit afp camyv camyv Buna ziua, in urma controlului s-au stabilit sume suplimentare de plata, exemplu TVA =10000 imp.profit = 10000 dob.TVA 5000 dob.imp.profit 5000 Cum se ... (vezi toată discuția)