avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1350 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cand voi primi restanta de 50% din punctajul ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cand voi primi restanta de 50% din punctajul suplimentar pentru activitatea in grupa I de munca?

In anul 2008 am esit la pensie, la limita de virsta (50 ani) am lucrat 30 ani din care 14 ani si 8 luni grupa 1. Cind sau calculat grupa, am primit numai pe 7 ani si 4 luni urmind sa mi se plateasca in a doua etapa restul. Anu acesta sa dat marirea de grupe si eu nu am primit nimic. Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: alexandruteutisan , utilizator 15:44, 24 Iulie 2011
Am esit la pensie incepind cu data de 18 Aug.2008
Daca v-ati deschis drepturile incepand cu august 2008 inseamna ca incepand cu octombrie 2009 vi s-a acordat un punctaj mediu anual suplimentar de 0.10995 prin aplicarea O.U.G.100/2008.Comfirmati sau nu cele de mai sus ?.Incepand cu 01/01/2011 trebuia sa vi se acorde alta majorare de punctaj(o diferenta) prin aplicarea art.169 din legea 263/2010.Daca nu ati primit-o,trebuie facuta o cerere sau o interventie la Casa locala de care apartineti.
Aveti perfecta dreptate, in octombrie 2009 am primit majorarea la puntaj, iar incepind 01/01/2011 nu am primit nimic, si la cea din octombrie 2009 a trebuit sa intervin la casa de pensi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stagiul suplimentar pentru activitatea lucrata in grupe de munca yamaguci yamaguci Am iesit la pensie in 2007 la limita de varsta si cu un stagiu de contributie de 46 ani din care 30 ani de grupa II -a de munca. Am continuat sa lucrez si sa ... (vezi toată discuția)
Punctaj suplimentar pentru grupa a ii-a de munca inaudroiu inaudroiu Buna seara! In urma cu un an informatiile obtinute de la Dvs mi-au fost folositoare, in sensul ca am primit un punctaj suplimentar pentru grupa de munca, ... (vezi toată discuția)
Punctajul suplimentar pentru activitatea lucrata in grupe de munca SOTULMEU A IESIT LA PENSIE IN OCTOMBRIE 2005, AVAND STAGIU COMPLET DE COTIZARE , 30 ANI SI 8 LUNI DIN CARE 21 ANI SI 4 LUNI GRUPA I; 5 ANI GRUPA II IAR ... (vezi toată discuția)