avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dezbatere succesiune si vanzare de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dezbatere succesiune si vanzare de proprietate

Mama noastra in varsta de 83 ani doreste sa locuiasca la sora mea la oras,lucru cu care suntem de acord si noi cei doi copii..Succesiunea care dupa decesul tatalui(in anul 1995) nostru n-a fost dezbatuta in termen, urmeaza sa fie deschisa acum in scopul instrainarii definitive a proprietatii(vanzare catre un vecin) .
Care este rezolvarea,corecta, simpla si convenabila ,pe cale notariala avand in vedere ca intre noi(mama ,sora si eu)nu exista divergente si suntem de acord ca dupa dezbaterea succesiunii dupa tatal nostru, intr-un termen de max.1 an sa vindem terenul (in casa nu se mai poate locui , trebuie demolata )iar de actele la notar si vanzare urmand sa ma ocup eu.,fara a o mai implica pe mama noastra.
Multumesc

Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 19:59, 25 Iulie 2011
Tb sa dezbateti succesiunea dupa tatal dvs. Apoi puteti vinde proprietatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune bunuri imobile FlorinG81 FlorinG81 Bună seara! Vă rog frumos să mă ajutați cu un răspuns în ceea ce privește problema de mai jos. În 2014 mama mea a decedat, cu doi ani înainte ... (vezi toată discuția)
Mosteniri socela socela parintii mei sunt decedati tata in anul 2000 si mama in anul 2012 in urma cu 5 ani eu am locuit impreuna cu ea dar dupa citva dicutii aprinse am fost nevoita ... (vezi toată discuția)
Buna ziua si scuzati pt. deranj as vrea un raspuns la o problema ... franchizu franchizu Buna ziua si scuzati pt. deranj as vrea un raspuns la o problema cu care ma confrunt atat eu cat si mama mea daca se poate: tatal meu e decedat in urma cu 5 ... (vezi toată discuția)