minciunescubogdan a scris:
Ca raspuns pentru mediaserv care transmite mesajul ca nu ar vrea sa fie in locul firmei franceze cu un astfel de consultant juridic ii transmit ca o posibilitate pentru a colabora cu firma franceza este urmatoarea :
mergeti dumneavoastra la prevederile L514/2003 art 14 si art 15.
Viata este complexa fiti optimista
Cunosc aceste prevederi dar nu vad legatura cu ceea ce se discuta aici.
(Art. 14.
Consilierul juridic este obligat ca, in concluziile orale sau scrise, sa sustina cu demnitate si competenta drepturile si interesele legitime ale autoritatii sau persoanei juridice pe care o reprezinta si sa respecte normele de deontologie profesionala prevazute in legea pentru organizarea si exercitarea profesiei de avocat si statutul acestei profesii.
Art. 15.
Evidentele activitatii consilierului juridic, actele si documentele sunt tinute de acesta, potrivit reglementarilor privind activitatea persoanei juridice in slujba careia se afla. )
Multumesc pentru precizari: cod CAEN 241401 - analist cumparari/consultant furnizori - insa e altceva decat cumparator (persoana fizica sau juridica care cumpara ceva). Eu m-am referit la agent de vanzari pentru ca are legatura cu activitatea de comert.
minciunescubogdan a scris:
Domnule ,doamna Mediaser..........
Cand o sa plecati de la srl si o sa lucrati si dvs intr -un Grup International pentru detalii www.[editat]t.com va rog sa ma contactati
Nu voi raspunde la provocari, in conditiile in care v-am dat doua site-uri unde puteati obtine cateva informatii (onrc.ro, ccj.ro), iar colegii v-au spus si despre infiintarea unei societati cu cod CAEN special (activitati juridice).
Mult succes!