avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Mia luat copilull numai de 3 luni la plasament
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Mia luat copilull numai de 3 luni la plasament

A fost cei de la centru de plasament nu ia placut cum e la mine situatia ia dat mosul meu o cerere cu privire la situatie ca in 2 saptamani imi renovez casa si imi fac si o situatie mai buna dar a 2 zi a venit din nu si ia spus la sotia mea sa semnseze sa stea la plasament cu copilu pana imi renovez in casa ia nu astiu a semnat si pe baiat nu ia mai dat drumu si pe ia alasato sa plece acasa bun inainte de toate aceste intamplate ia nu are buletinu nici certificat are provizoriu de un an ce e de facut ? si niici eu nus trecut ca tata pe certificatul baiatul meu
Cel mai recent răspuns: costel25 , utilizator 13:58, 15 Martie 2018
Mai 8ntai rezolvați problema cu zugrăveala, curățenia si conditiile minime pentru ca un copilaș proaspăt nascut sa poata trăi în condiții cât de cât decente.
După care ii chemați iarăși in control si daca totul este bine va va da copilul acasa.
Interesul trebuie sa fie al dumneavoastra nu al statului. Puneti mana si faceti cât mai repede ce v-au zis asistenții sociali cand au venit in control.
După ce rezolvați problema asta mama poate in baza acelei cari provizorii dd identitate sa meargă sa anunte autoritățile.
Puneti mana si faceti carte de identitate amandoi.
După care cand veti avea copilul mergeți si faceti procedura de tăgadă a paternitatii sa puteti fi recunoscut că tata al copilului.
pai am fost la centru de plasament si nici macar nu il pot vedea pe fiul meu nustiu mie frica sa nul pierd sa il ia cineva in adoptie pana se face certificatul lui sotia mea si nici macar nu vine nimeni sa vada acu conditile, si certificatul lui fiul meu la facut fara acordul nostru mie frica tare varog ajutatima sa nu ia pe fiul meu singurul baiat car il am va rog :(( sunt din vs loc barlad podeni ,nustiu nu cred ca mil mai da
Mergeți cu un avocat din Bârlad si luati informatiile se la centrul respespectiv
A spus ca e la vaslui baiatul meu si oare reusesc cu un avocat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copilul meu a fost luat in plasament costel25 costel25 Buna seara ma numesc hunyady iren si pe sotul meu Nastase Costel stau jud vs loc barlad si am copilu pe numele meu pentru ca el nu era acasa era la munca cand ... (vezi toată discuția)
Tutela copilului victor_teodorescu victor_teodorescu am un baiat de 1 an si 7 luni ce locuieste cu socrii, eu fiind plecat din tara.si despartit de sotie. sotia a stat cu copilul o perioada dupa care l-a cam ... (vezi toată discuția)
Am 15 ani si prietena mea de 17 este insarcinata.intrebarea mea ... Sharara12 Sharara12 Am 15 ani si prietena mea de 17 este insarcinata.Intrebarea mea este ce consecinte pot fi daca pastram copilul?Vom avea probleme cu protectie copilului?Va rog ... (vezi toată discuția)