avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda parcare Politia locala Timisoara
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda parcare Politia locala Timisoara

Am fost amendat cu 300 lei (jumatate din minimul de 600 lei) + taxa deblocare roata de 105 lei pentru parcare pe trotuar.
Nu intru in detalii cum ca din punctul meu de vedere masina nu era parcata pe trotuar, dar vreau sa-mi spuneti va rog daca am sanse sa anulez procesul verbal in instanta pentru ca nu sunt completate campurile "ocupatia" si "locul de munca", campuri obligatorii conform art 16 din OG 2/2001, iar in campul emitent carte de identitate este pretiparit "SPCLEP", iar cartea mea de identitate a fost emisa de "Politia Municipiului Timisoara" si nu de "SPCLEP Timisoara".
De asemenea va rog sa-mi spuneti daca este nevoie de un avocat pentru a contesta acest proces verbal, care ar fi costurile totale si care sunt sansele reale.
Va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: todoran13 , utilizator 22:20, 26 Iulie 2011
Alex_Munteanu a scris:

Cartea de idetintitate a dvs a fost eliberata de Serviciului Public Comunitar Local de Evidenta a Persoanelor (SPCLEP) chiar daca pe CI-ul dvs (probabil model vechi) este trecut Politia Minicipiului Timisoara.

Multumesc mult pentru lamurire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda politia comunitara sorinux sorinux m am trezit cu un autocolant de ala cu,,ati incalcat legea''pe parbriz!masina era parcata pe o fosta intrare intr o parcare actualmente inchisa,atingea vreo ... (vezi toată discuția)
Contestare ridicare auto FeelLikeANut FeelLikeANut In data de 4 mi-a fost ridicata masina aflata la 1m distanta de un indicator de parcare (1m dupa indicator, asadar regulamentar) motivul ridicarii pe care-l ... (vezi toată discuția)
Ridicare auto politia comunitara teach teach Buna ziua! Pe data de 26.08.2010, mi s-a ridicat autoturismul printr-o dispozitie de ridicare emisa de catre Politia Comunitara sector 6. Motivul fiind acela ... (vezi toată discuția)