avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anularea primirii in spatiu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anularea primirii in spatiu

Buna ziua.Nu stiu cat ma puteti ajuta cu un raspuns dar incerc,cred totusi ca pe acest forum am sansele cele mai mari sa primesc raspuns.
Am primit o persoana in spatiu acum 10 ani.Intre timp am divortat dar locuinta este inca in proprietate comuna cu fosta sotie (nu s-a vandut acum pe timp de criza).Persoana respectiva nu a locuit de fapt niciodata si nici acum nu locuieste,dar a venit timpul sa isi schimbe buletinul deoarece expira.Intrebarea mea e cum pot impiedica aceasta persoana sa isi reinoiasca buletinul daca fosta sotie are de fapt la ea contractul de vanzare-cumparare a locuintei pe care suntem trecuti amandoi ca proprietari?E foarte posibil ca ea sa fie de acord si sa ajute respectiva persoana,mai ales ca ea nu mai locuieste in aceasta locuinta.Unde ar trebui sa ma adresez,la SPCLEP sau la politie?De ce am nevoie acolo?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters197377 , utilizator 11:53, 27 Iulie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
BODEALEX a scris:

Fiind vorba despre un bun comun , ACUM dupa 10 ani este mai complicat, cu toate ca dupa divort sau concomitent cu divortul ar fi trebuit sa faceti si partajul , evitand astfel de situatii.
La completarea formularului de la Politie persoana respectiva TREBUIE sa indice adresa unde locuieste efectiv si acordul proprietarului de luare in spatiu.
Acum este momentul ca dvs sa nu acceptati "luarea in spatiu" !!!

...deoarece sunteti - inca - coproprietar si este necesar acordul ambilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin de identitate edo23 edo23 Buna ziua, Am trait in concubinaj cu cineva mai multi ani, timp in care persoana respectiva si-a facut buletin pe adresa la care locuiam impreuna. As dori ... (vezi toată discuția)
Primire in spatiu, declaratie de consimtamant doar de la un proprietar Diore Diore Buna ziua, In cazul in care exista 2 proprietari pe acelasi imobil, este necesar acordul ambilor pentru luarea in spatiu a unei persoane? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Schimbare carte de identitate dupa divort,dar fara partaj inca constan constan Buna ziua! Dupa ce hotararea de divort este definitiva si irevocabila pot schimba cartea de identitate careia i-a expirat termenul de valabilitate la ... (vezi toată discuția)