avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... nu pot inceta contractul de inchiriere...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

nu pot inceta contractul de inchiriere...

Daca inchiriez apartamentul meu proprietate personala unei alte persoane pe o perioada de 17 ani si Finantele imi emit decizia de plati anticipate pentru anul 2008, iar eu vreau sa incetez contractul la data de azi pe motiv ca persoana nu mi-a platit veniturile inscrise in contract, cei de la finante imi spun ca nu pot recalcula obligatiile din decizia de plati anticipate pe motiv ca numai in urma cu 15 zile se face recalcularea. Unde scrie asa ceva in legislatie.Astept un raspuns va rog.
Cel mai recent răspuns: indii , utilizator 14:14, 13 August 2008
multumesc .sunteti extraordinar.felicitari!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirie apartament tzuku51 tzuku51 Detin un apartament in Bucuresti pe care as dori sa-l inchiriez pentru o perioada de minim 1 an. Cum trebuie procedat,ce demersuri trebuie facute la fisc,ce ... (vezi toată discuția)
Impozit chirie 2009 cristinabltn cristinabltn buna! daca am inchiriat un apartament din 1 aprilie 2009, cand se declara si se plateste impozitul pe chirie? intreb, pentru ca proprietarul mi-a spus sa ... (vezi toată discuția)
Cum aflu/calculez impozitul pe venitul global? apollo apollo M-ar interesa modalitatea de calcul a impozitului pe venitul global. Dominiciliul este in strainatate si singurul venit este cel din inchirierea apartamentului ... (vezi toată discuția)