avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Recuperare bani Brigada Rutiera
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Recuperare bani Brigada Rutiera

Buna ziua,

Am castigat un proces impotriva Brigazii Rutiere Buc. in urma ridicarii autoturismului proprietate personala. Instanta a decis obligarea acestora la plata a 833 de lei cu titlu de despagubiri, decizia devenind finala la 15 zile dupa comunicare.

Intrebarea mea este ce am de facut in urma eliberarii certificatului de grefa care sa ateste acest lucru - nu sunt din Bucuresti si sunt confuz in privinta lucrurilor pe care le am de facut.

Va multumesc! :">
Cel mai recent răspuns: alexdnc , utilizator 12:55, 3 August 2011
1). Imi cer scuze ca insist, sa inteleg ca nu trebuie sa mai scot certificat de grefa? Doar sa ma duc acolo avand comunicarea la mine, pentru a se pune o stampila care sa ateste decizia si faptul ca aceasta a ramas definitiva?

2). Ma poate indruma cineva in legatura cu acea notificare catre Politie? Cum trebuie aceasta facuta? ... Macar un punct de pornire :)

Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 3 August 2011
alexdnc, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua in urma unui lung proces pentru conducerea unui autovehicul ... stefanstanciu 97 stefanstanciu 97 Buna ziua in urma unui lung proces pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat am primit amânarea aplicării pedepsei . Acum aștept sa ajungă ... (vezi toată discuția)
Recursul a fost respins, cum recuperez taxa de poluare? taflan taflan Dupa respingerea recursului de catre finante la curtea de apel,care sunt pasii de urmat pentru recuperarea taxei de poluare? Recursul finantelor a fost ... (vezi toată discuția)
Certificat grefă piroscaemil piroscaemil Pot folosi un certificat de grefă la DITL în locul hotarârii definitive a instanței pentru a recupera o amendă data de Poliția Rutieră? (vezi toată discuția)