avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

as avea dreptul sa imi citesc dosarul si sa imi fac copii dupa actele din dosarul care l-am deschis eu.sa dat sentinta si a ramas definitiva.multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Zagrean , Avocat 18:49, 27 Iulie 2011
da, aveti dreptul sa solicitati copii xerox dupa dosarul din instanta.
aveti dreptul sa va vizionati dosarul de la instanta in orice moment.in cazul in care doriti copii dupa actele din dosar, inaintati o cerere la registratura, mentionati dupa care pagini anume solicitati copii si anexati o taxa de timbru de 1,oo lei pentru fiecare pagina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am pierdut comunicarea hotararii judecatoresti Se7en10 Se7en10 Buna ziua! Dupa cum am scris si in titlu am pierdut comunicarea hotararii judecatoresti la schimbarea sanctiunii unei amenzi contraventionale. Am primit ... (vezi toată discuția)
Comunicare hotarare definitiva in penal vasile2013 vasile2013 Pentru a imi fi comunicata o hotarare pronuntata de o instanta care a vizat o plangere impotriva actelor procurorului, art 278 ind.1 din C proc. penala trebuie ... (vezi toată discuția)
Legalizare hotarare judcatoreasca ContSters159553 ContSters159553 buna ziua, au trecut cele 30 zile de la primirea hotararii judecatoresti .va rog sa-mi spuneti si mie cum procedez pentru legalizarea acesteia, ce taxe ... (vezi toată discuția)