avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii REVISAL 2011
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

REVISAL 2011

registrul salariatilor pentru cei ce nu au program special pentru salarii
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:05, 27 Iulie 2011
In prezent exista numai varianta veche a acestui Registru plus 4 pacht-uri de actulaizare si care se pot lua de pe site-ul Inspectiei Muncii
[ link extern ] /

Pentru noul program REVISAL, Inspecţia Muncii a pus la dispoziţia angajatorilor specificaţiile actualizate de completare a registrului electronic, aferente soluţiei tehnice adoptate în conformitate cu prevederile Hotărârii Guvernului nr. 500/2011. Documentele se adresează angajatorilor care utilizează aplicaţii proprii de gestiune a salariaţilor şi detaliază structura registrului ce urmează a fi transmis, regulile de completare aferente fiecărui element, incluzând şi un exemplu de generare a registrului.
Aduc unele complectari la solicitarea mea.
Am lucrat pina acum cu Reg.Ev. Salariati V.2.0.0.6 din 30.07.2009
Conform HG.500/2011 care va intra in vigoare cu 01.08.2011 fiecare angajator are obligatia de a infiinta si transmite la ITM un registru gen. de evidenta a salariatilor si de al prezenta inspectorilor ITM. Nu am programul ce rezolva aceasta problema, nu gasesc decat REGES care se refera la acei angajatori ce au programul lor de salarii cu care se vor lega.
Exista un REVISAL vechi actualizat si adaptat la HG 500/2011?
Nu stiu daca m-am facut bine inteles.
Nu exista inca noua versiune a programului REVISAL ... se va realiza o noua versiune de program si nu va fi actualizata cea veche.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul revisal plus mobile plus mobile Buna ziua, stie cineva a aparut noul program revisal??????????? (vezi toată discuția)
Sporuri - reges Radu Aura Radu Aura Daca HG 500/2011 se aplica cu 01.08.2011 si noua versiune a REGES cu 16.08.2011, iar sporurile se trec ca valoare nu ca procent, trebuie sa completam aceste ... (vezi toată discuția)
Angajat nou in revisal monik09 monik09 in situatia unui nou angajat, pot trece datele in Revisal in varianta veche, urmand apoi la preluare date in versiune noua, sa trec salariul cel tarziu pana ... (vezi toată discuția)