avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 COD CAEN CORECT
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

COD CAEN CORECT

Va rog un raspuns legat de cod caen corect, respectiv codul declarat ca principal este 4711-Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi si tutun.
Activitatea pe care vreau sa o desfasor este de vanzare cu amanuntul de produse din carne si lactate, uleiuri alimentare, paste fainoase, sosuri, dulciuri, toate import italia (le achizitionez direct din italia)
mai am nevoie si de alt cod pt activitatea de achizitii intarcomunitare(import)?
codul 4711 e corect sau ar trebui un cod din grupa 472 Comert cu amanuntul al produselor alimentare, bauturilor si al produselor din tutun, in magazine specializate, eventual 4729

multumesc
Cel mai recent răspuns: Lăzăruţiu Lucian , Avocat 15:09, 28 Iulie 2011
Eu as adauga:

4722 Comerţ cu amănuntul al cărnii şi al produselor din carne, în magazine specializate
si
4729 Comerţ cu amănuntul al altor produse alimentare, în magazine specializate
4729 include :
-vanzarea cu amanuntul de produse lactate si oua
-vanzarea cu amanuntul de alte produse alimentare n.c.a.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen pentru comert cu produse agroalimentare niculaucarmen niculaucarmen vreau sa desfasor activitate de comert cu amanuntul si ridicata de produse agroalimentare (lactate, branzeturi, oua etc.), amabalate si neambalate, produse de ... (vezi toată discuția)
Cod caen 4711 mikiba mikiba Buna seara Astazi am avut un control (la maagazin) de la politia locala si m-au debusolat in privinta autorizarii codului CAEN . Eu am autorizat codul CAEN ... (vezi toată discuția)
Legi comert cu alimente pe ii glodeanmarianastela glodeanmarianastela am firma Intrepr.Individuala si cum pot afla daca pot vinde si mezeluri.e magazin alimentar cu nr.inregistr.F24/229/2005 (vezi toată discuția)