Buna ziua!
Un blog personal ar fi, in opinia mea, locul unde ati putea scrie toate acest lucruri si ati impune propriile reguli.
Revolta dvs. careia nu ii contest motivele si nu ii judec oportunitatea, din pacate nu poate fi / face obiectul unei dezbateri pe Avocatnet.
Gasiti cu ajutorul google (cu criteriul de cautare
gazduire gratuita blog ) numeroase site-uri: iau la intamplare prezentarea a doua dintre ele (insa lista este lunga):
Totul este GRATIS si dureaza doar cateva secunde pentru a-ti crea propriul tau jurnal online fara a fi nevoit sa stii vreun limbaj de programare.
Sau alta prezentare:
Denumirea lui vine de la "weblog", care inseamna "jurnal web". In acest "jurnal web" personal poti scrie orice doresti: ganduri, linkuri, comentarii despre actualitate, sau orice iti trece prin cap la un moment dat, este la libera ta alegere.
In Regulamentul de postare al Avocatnet - pe care nu am indoiala ca l-ati citit :rolleyes:, dar vi-l aduc aminte, la punctul
2.1. scrie:
[...] Nu ne plac utilizatorii cei care aduc jigniri sau injurii altor utilizatori sau unor institutii. [...]
Asa ca sfatul meu este sa va faceti blog, intr-adevar aveti talent la scris deci aveti toate sansele sa va faceti un grup de cititori permanenti care sa va devina prieteni si viata reala, iar impreuna poate reusiti sa ‘’miscati’’ ceva in societatea romaneasca.
Succes :luck: