avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Cum ma apar, legal, daca am un sait unde critic ceea ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Cum ma apar, legal, daca am un sait unde critic ceea ce consider ca nu e corect?

Stiti poanta aia: de citi nebuni e nevoie sa schimbe un bec? De unul ca ceilalti invirt de masa.:P
Scriu nu ca n-am ce face mai bun dar mi-a ajuns cutitul la os, nu mai suport "societatea" in care traiesc. Nu vad nici o sansa de a face o rochie de matase cind materialul e stamba. Adun zilnic nenumarate frustrari (probabil ca nu sunt singurul) insa, eu, om de actiune fiind m-am decis sa fac de unul singur ceva.
Ceva care poate va schimba cite putin... cite ceva....
M-am decis sa fac un website unde sa public tot ce vad si nu e normal, sa public si pe cei care traiesc aceleasi experiente, poate si pe cei care ne-au adus in halul asta, or avea si ei ceva de zis... cine stie.
Am talent la scris, nu e prima data cind public pe internet insa nu cu tema asta.
Din coltul meu singuratic vad ca nimeni :(( dar nimeni :(( nu face nimic. Au mai fost pe aici niste discutii insa degeaba, nici o actiune.
As vrea sa ma exprim liber si sa spun direct ce am de spus. Ca un exemplu: gen MIrcea Badea...:O A nu se intelege va rog ca sunt admirator, e cam cabotin si ii atirna la urechi cozile de la hirtiile de Euro facute sul. La stilul direct ma refer, ca model.
Stiu ca am mai scris si prostii pe aici insa puteti sa-mi dati un sfat cum sa ma protejez de rechinii pe care ii voi ataca? Cu politia am de gind sa incep.
Nu doresc sa-mi public identitatea.
Fac asta doar ca sa nu mor strangulat de scirba imensa care ma opreste uneori sa respir.
Cei care nu sunt de acord cu mine sa judece pentru 2 secunde ca, in afara de sex, bautura si mincare mai sunt si altele pe lume si tocmai acelea fac diferenta dintre noi si animale.
Un sfat daca se poate, va rog....

Multumesc,

Costin Savescu
Ultima modificare: Luni, 1 August 2011
Costica33, utilizator
Costica33 a scris:

sI am norocul ca dvs. sa vindeti asa ceva?
Aveti dreptate insa va rog sa va ginditi pentru o secunda ca daca fiecare dinrte noi ar face zilnic un efort minim, de 5 minute, sa zicem, lucrurile ar sta altfel.
Ma -pot astepta la procese doar in cazul in care dau ca certe lucrurile daca zic precum Brinzovenescu....=D> "Se aude prin tirg....."
Ce mai atita pregateala, ii dau drumul si gata.
Am o maresi grea problema cu numele.
Daca are cineva vreo idee mareata, il pun la multumiri.

Eu trag mari sperante sa jnu ma lasati s-o iau pe aratura, sa ma trageti de mineca cind gresesc.
Pot sa-l pun pe avocatnet pe undeva?

Multumesc,

costin

Din pacate nu sunt agent de asigurari dar sunt sigur ca daca doriti puteti intreba la orice asigurator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot copia articole de pe acest site pe blogul meu? multimoak multimoak As dori sa aflu si eu daca pot copia articolele de pe acest site pe blogul meu cu conditia sa scriu dedesubt ca am preluat informatiile de pe site. Daca pot cu ... (vezi toată discuția)
Sunt acuzată că am făcut un blog anonim în care cineva este calomniat. ce pot face eu pentru a-mi dovedi nevinovăția? Sava Vali Sava Vali Buna ziua! Sunt acuzată că am făcut un blog anonim in care cineva este calomniat. Ce pot face eu pentru a-mi dovedi nevinovăția? Menționez că nu doresc ... (vezi toată discuția)
Publicare foto fara acordul meu ancaruxandra ancaruxandra Buna seara, Cum pot da in judecata, in ce temei, o femeie care a publicat pe blog-ul ei poze cu copilul meu abia nascut la momentul respectiv?..adica acum 3 ... (vezi toată discuția)