avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1168 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Teapa Okazii
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Teapa Okazii

Buna ziua!
Acum cateva zile am luat teapa pe okazii. Am vrut sa cumpar un telefon si vanzatorul respectiv cerea transp tur-retur avans.(100ron) Avand calificative pozitive am trimis pana la urma avansul prin WU, desi la inceput am ezitat fiind in general destul de sceptic. Respectivul nu a mai trimis nimic pana la urma si am descoperit intr-un final ca avea conturi multiple, deci acele calificative pozitive si le daduse singur. Acum nu mai raspunde la telefon si se face ca ploua. Intrebarea mea este: pot sa ii fac plangere acestui individ pentru inselaciune? Mentionez ca am pastrat conversatiile cu acest individ, chitanta de cand am trimis banii si am si identitatea acestuia, pentru ca nu-si putea ridica banii decat cu buletinul. Multumesc anticipat pentru raspuns si un eventual sfat.
P.S cum se procedeaza?
Ultima modificare: Luni, 1 August 2011
looping, utilizator
Cel mai recent răspuns: looping , utilizator 17:44, 2 August 2011
Plata trebuia facuta la rambus. Si eu vand uneori pe okazii dar nu cer niciodata bani in avans pentru transport ci le includ in suma de ramburs.

Puteti depune plangere pentru inselaciune.
Puteti sa imi spuneti va rog cum se procedeaza si daca aveti vreun sfat in acest sens (anumite detalii legale care pot face diferenta)?
astazi am depus plangere impotriva fraierului. norocul meu ca am dat peste un politist foarte cooperant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eterna problema a tepei pe okazii images images Nu o pot numi teapa, mai repede minciuna cu intentie, insa pe scurt relatez intamplarea: am avut listat pe okazii un produs si, la un moment dat, m-am trezit ... (vezi toată discuția)
Intrebare- amenintare cu plangere la politie andreiflorea91 andreiflorea91 Acum vreo cateva zile am vb cu cineva pe site-ul okazii sa vand un produs. in fine individul sa hotarat sa il cumpere. nu a dat cumparare dar ne-am inteles ... (vezi toată discuția)
Teapa okazii-speta andrei_alionescu andrei_alionescu Teapa data pe okazii rezolvata! 1. colet primit cu alt bun decat cel care facuse obiectul tranzactiei + un bilet in care scria ”imi cer scuze pentru ... (vezi toată discuția)