Cristian Raduta - Birou de Mediator, Mediator
 Cristian Raduta - Birou de Mediator, Mediator 	
			 AndreiCr 
	    	Utilizator

AndreiCr 
	    	Utilizator	    

Pot fi introdusi o data cu marirea capitalului social ca si asociati
. De asemenea se poate si cesiona capitalul social unor terti dupa marire. Ambele variante sunt posibile.
~ final discuție ~
 carabela_anca	                   

In Romania este posibila majorarea capitalului social cu creante? Ma refer la transformarea unor creante in parti sociale. Cel care transforma este asociatul ... (vezi toată discuția)
	                    carabela_anca	                   

In Romania este posibila majorarea capitalului social cu creante? Ma refer la transformarea unor creante in parti sociale. Cel care transforma este asociatul ... (vezi toată discuția)

Elena266	                   

Buna ziua, as vrea sa-mi desfiintez PFA-ul si sa infiintez o firma As dori sa stiu daca licenta de taxi pe care o detin poate fi mutata pe firma si daca ramane ... (vezi toată discuția)
	                    Elena266	                   

Buna ziua, as vrea sa-mi desfiintez PFA-ul si sa infiintez o firma As dori sa stiu daca licenta de taxi pe care o detin poate fi mutata pe firma si daca ramane ... (vezi toată discuția)

rocs	                   

buna ziua.
vrem sa facem majorare capital prin introducere de nou asociat .firma care isi mareste capitaluleste un srl cu unic asociat  iar noul asociat v-a ... (vezi toată discuția)
	                    rocs	                   

buna ziua.
vrem sa facem majorare capital prin introducere de nou asociat .firma care isi mareste capitaluleste un srl cu unic asociat  iar noul asociat v-a ... (vezi toată discuția)