avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii diverse Oportunităţi de colaborare TRADUCATOR AUTORIZAT
Discuție deschisă în Oportunităţi de colaborare

TRADUCATOR AUTORIZAT

Traducator autorizat de Ministerul Justitiei efectuez traduceri in / din engleza / franceza.
Experienta, preturi competitive, seriozitate, punctualitate.
e-mail: alina.chiteala@gmail.com
Cel mai recent răspuns: Publitrad SRL , Traducator autorizat 14:50, 15 August 2008
Eventual am putea realiza o colaborare.
Sunt deschisa la oferte :) Putem discuta pe mess cand aveti timp. ID-ul meu este eskybax.
Cu stima,
Alina Chiteala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traducator autorizat corina stancu corina stancu traducator autorizat de Ministerul Justitiei efectuez traduceri in/din italiana. experienta, seriozitate, punctualitate. contact tel: 0722191751 e-mail: ... (vezi toată discuția)
Autorizatie traducator C_B C_B Buna ziua, V-as ramane recunoscatoare daca m-ati putea ajuta cu o serie de clarificari privind autorizatia de traducator pe care am obtinut-o in urma cu o ... (vezi toată discuția)
Colaborare pfa Angie_31 Angie_31 Buna seara! Mentionez ca sunt PFA si sunt traducator autorizat pe o limba straina. Este in regula sa colaborez cu alti PFA traducatori autorizati pe alte limbi ... (vezi toată discuția)