buna ziua ,as dori sa stiu daca pot beneficia de somaj daca am 1 an de munca implinit de la ultimul somaj.Si a doua intrebare este, daca sunt studenta la zi si sunt in ultimul an , pot beneficia de somaj pana la absolvirea scolii. MULTUMESC
Aveti dreptul la somaj daca ati realizat 12 luni de cotizare in ultimele 24 de luni de la concediere. Lunile de cotizare utilizate la calculul unei perioade anterioare de somaj nu se vor lua in calculul stabilirii noi perioade de somaj. Agentia este obligata sa va ofere locuri de munca vacante. Daca le refuzati plata somajului va inceta.
1. Daca deveniti somer din incetarea unui CIM veti beneficia de indemnizatie de somaj daca de la ultima perioada de somaj aveti 12 luni de cotizare.
2. Daca vi se ofera un loc de munca conform pregatirii dvs. profesionale nu il puteti refuza pe motiv ca sunteti studenta la zi.
3. In aceasta situatie s-ar putea sa va inceteze plata indemnizatiei de somaj.
4. La momentul potrivit gasiti dvs. un motiv plauzibil.
Somaj
mcfc
Buna ziua,
Puteti sa ma ajutati cu raspunsul la o intrebare?
Pentru o vechime in munca de 34 luni si un salariu tarifar de 2550 ron cat este indemnizatia ... (vezi toată discuția)
Drept somaj
vladuta
am 34 ani vechime dar in ultimele 12 luni am lucrat 6 luni iar in ultimele 24 am si 7 de somaj .Pot beneficia de somaj avand in vedere ca postul de munca sa ... (vezi toată discuția)