avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... L76/2002
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

L76/2002

Am angajat in 2008,o persoana care nu avea servici la vremea respectiva,si care mai avea trei ani pina la pensionare.
Nu am stiut de avantajele L76/2002(art.85-al5) ,care prevede subventii pt.astfel de persoane la nivelul salariului minim.
Intrebarea mea este,daca mai pot beneficia acum ,retroactiv ,de obtinerea sumelor care mi s-ar fi cuvenit(persoana s-a pensionat de o luna#-o)

multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 13:25, 3 August 2011
Retroactiv nu puteti sa mai beneficiati de acele sume.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare personal cu virsta peste 45 de ani barbutadddddddddddddd barbutadddddddddddddd Daca am angajat in martie o persoana de 50 de ani, dar n-am solicitat pina acum drepturile banesti ,conf.art.85 al.1din L76/2002, pot face acest lucru acum? (vezi toată discuția)
Conditii acordare subventie la angajarea unei persoane care mai are aproape 3 ani pana la pensie Costinel Burca Costinel Burca As dori sa stiu si eu care este legea care mai reglementeaza acordarea subventiei la angajarea unei persoane care mai are aproape 3 ani pana sa iasa la pensie ... (vezi toată discuția)
Acordare subventie ajofm - lipsa fonduri Angela Stancioi Angela Stancioi Buna ziua, in baza art 85 din L76/2002 (1) Angajatorii care incadreaza in munca pe perioada nedeterminata someri in varsta de peste 45 de ani sau someri care ... (vezi toată discuția)