avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Acord de asociere la licitatie
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Acord de asociere la licitatie

Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti si mie cum trebuie completat acordul de asociere la licitatie. Ma intereseaza in primul rand incadrarea legala (care este solicitata la inceputul declaratiei).De asemenea, as vrea sa stiu daca anumite standarde sau certificate pot fi prezentate doar de asociat, deoarece ofertantul nu le are.
Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 4 August 2011
elena claudia ianasi, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters15910 , utilizator 06:33, 8 August 2011
Buna ziua,

Studiati cu atentie fisa de date a achizitiei pentru a vedea cerintele Autoritatiii Contractante ( unde anume sa iau resursele in cumul sau nu), unde aveti nelamuriri faceti o solicitare de clarificari.
Ultima modificare: Luni, 8 August 2011
ContSters15910, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tert sustinator capacitate tehnica si/sau profesionala luandai luandai Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu informatii cu privire la urmatorul caz: Intentionam sa participam la o licitatie, insa nu indeplinim una dintre ... (vezi toată discuția)
Asociere licitatie huminiuc huminiuc Buna ziua, In legislatie se prevede faptul ca la participarea in asociere la licitatii publice,resursele grupului se cumuleaza;este valabil si in cazul ... (vezi toată discuția)
Evaluare oferte Dana S Dana S La o licitatie,ofertantii cu minusuri la documentele de clarificare sunt eliminati din start,fara a se mai evalua partea tehnica si financiara sau se cer ... (vezi toată discuția)