avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice referitor bibliografie ptr.promovare in functie
Discuție deschisă în Achiziţii publice

referitor bibliografie ptr.promovare in functie

Buna ziua!
Sunt licentiata in drept si lucrez ca secretara .
De curand am depus o cerere ptr.promovarea in functie ,a fost aprobata si am fost informata ca voi sustine un examen, ptr. postul de functionar ad-tiv. -achizitii publice.
Inca nu am primit bibliografia si as dori ,daca stie cineva in ca ar putea consta,sa-mi comunice.
Va multumesc foarte mult!
Cel mai recent răspuns: maria tofan , utilizator 09:15, 10 August 2011
Buna ziua,

Cel mai simplu ar fi fost sa intrebati colegii de la compartimentul intern specializat in achizitii publice. In ceea ce priveste bibliografia incepeti prin a studia OUG nr. 34/2006, cu modificarile si completarile ulterioare precum si 925/2006, cu modificarile si completarile ulterioare. De obicei se solicita si Legea nr. 215/2001, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare precum si Legea nr. 188/1999 republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.
Multumesc f.mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Organizare concurs secretar comuna roxana.ovedenie roxana.ovedenie ma poate indruma cineva in legatura cu organizarea concursului pentru secretar comuna. Functia de secretar este vacanta din noiembrie 2008 si acum vrem sa ... (vezi toată discuția)
Functionari publici de conducere adon adon In anul 2008 am participat la un concurs pentru ocuparea unei f.p. de conducere. Una din conditiile de participare era absolvirea studiilor de master sau ... (vezi toată discuția)
Sfaturi pentru inceperea carierei de consilier juridic mantu mantu Poate cineva sa imi spuna cat dureaza stagiul si daca are cineva idee care ar fi conditiile(salarizare,atributii)pt un debutant.Precizez ca am luat licenta in ... (vezi toată discuția)