De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații
@punct_0:editia mea este a XI din 2007. Cred ca e ultima publicata cu modificarile aparute pana in 2007, revazuta si adaugita de Marian Nicolae si Petrica Trusca, domnul Beleiu fiind decedat.Incearca sa gasesti editia din 2007. Eu am comandat-o de la Universul Juridic. La fel am un Boroi de prin 2005 si cel mai important acum Noul Cod.
Laura2626 a scris:
@punct_0:editia mea este a XI din 2007. Cred ca e ultima publicata cu modificarile aparute pana in 2007, revazuta si adaugita de Marian Nicolae si Petrica Trusca, domnul Beleiu fiind decedat.Incearca sa gasesti editia din 2007. Eu am comandat-o de la Universul Juridic. La fel am un Boroi de prin 2005 si cel mai important acum Noul Cod.
da..am cautat pe net si am observat ca cea din 2007 este ultima si nu stiam daca sunt modificari majore, dar ma gandesc ca nu scoteau o alta editie doar sa se afle in treaba, asa ca voi lua si editia a XI-a..tot pe comanda la UJ.
De asemenea am facut rost de Statescu+Birsan-teoria generala a obligatiilor (2008)si Birsan-dr. reale principale(2007)...acum sper sa sa bata si astea.
...spor la invatat!
ganduri de bine tuturor