Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
carmen0602 a scris:
Ice Hellene a scris:
carmen0602 a scris:
xyzt a scris:
Asa stiam si eu, carmen!
Cel putin Tabarca asa sustine...asta sunt sigura.
Eu am zis ce zice art. din cod, iar in cartea lui Boroi nu se zice de judecare separata. O sa ma uit si prin Tabarca si revin.
M-am uitat in Tabarca (tratat) si nu gasesc. Imi spuneti la ce pagina scrie asta? Mersi!
pag 169
Eu am editia a 2-a, din 2008 si nu gasesc ceea ce sustineti voi. Se face referire expresa si la aratarea titularului dreptului? E ciudat ca Boroi nu zice nimic...
Ice Hellene a scris:
carmen0602 a scris:
Ice Hellene a scris:
carmen0602 a scris:
xyzt a scris:
Asa stiam si eu, carmen!
Cel putin Tabarca asa sustine...asta sunt sigura.
Eu am zis ce zice art. din cod, iar in cartea lui Boroi nu se zice de judecare separata. O sa ma uit si prin Tabarca si revin.
M-am uitat in Tabarca (tratat) si nu gasesc. Imi spuneti la ce pagina scrie asta? Mersi!
pag 169
Eu am editia a 2-a, din 2008 si nu gasesc ceea ce sustineti voi. Se face referire expresa si la aratarea titularului dreptului? E ciudat ca Boroi nu zice nimic...
e 196, imi cer scuze...
In cazul amanarii executarii pedepsei:
a. recursul declarat impotriva sentintei prin care s-a admis amanarea nu este suspensiv de executare
b. se judeca in sedinta publica
c. daca X este insarcinata, se poate amana executarea pedepesei pana la implinirea copilului a varstei de 1 an.
d. competenta este alternativa