Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia Cataramă. Vezi agenda și participă →
marius07 a scris:
Evaluarea despagubirilor( la obligatii) o avem in tematica ? Vad ca nu e trecuta si nici anul trecut nu a fost dar totusi a fost o intrebare din clauza penala anul trecut ...
La fel am observat si cu punerea in executare a hotararilor penale. Nu era in tematica, dar a fost o intrebare. Nu stiu ce sa zic...
Ice Hellene a scris:
marius07 a scris:
Evaluarea despagubirilor( la obligatii) o avem in tematica ? Vad ca nu e trecuta si nici anul trecut nu a fost dar totusi a fost o intrebare din clauza penala anul trecut ...
La fel am observat si cu punerea in executare a hotararilor penale. Nu era in tematica, dar a fost o intrebare. Nu stiu ce sa zic...
Pana in vara 2011 era in tematica punerea in executare a hot penale. Din cauza asta daca te-ai uitat la grile din 2010 si anterior, ai gasit grile din aceasta materie. Acum e doar "dispozitii necesare" de la executarea hot. eu cel putin asa imi amintesc.
in cazul in care o persoana incearca sa se sinucida, iar un tert pentru a o salva exercita acte de violenta ce produc leziuni traumatice se va retine:
a. starea de necesitate
b.legimita aparare
c.cazul fortuit.
andreeas1 a scris:
in cazul in care o persoana incearca sa se sinucida, iar un tert pentru a o salva exercita acte de violenta ce produc leziuni traumatice se va retine:
a. starea de necesitate
b.legimita aparare
c.cazul fortuit.
b?