sbdcl a scris:
se poate renunta in apel la judecata>?
va rog sa mi spuneti nu am inteles exceptiile procesuale se impart in exceptii de procedura adica cele care privesc incalcari ale normelor de organizare jud, norme de competenta si procedura propriu zisa iar exceptiile de fond sunt cele privitoare la lipsuri ale exercitiului actiunii strict sau exceptiile de fond sunt si exceptii cu privire la judecata de fond ,de obiectul cererii? ce inseamna mai exact excptii de fond ?se refera la fondul dreptului material sau la actiune? sau e alta clasificare, am o carte de florea magureanu si nu prea explica.....
nu am gasit pe avocatnet discutii despre rationament logic, despre ce e vorba la proba aceasta?cum se rezolva problemele?sunt formule care merg la toate? sunt grele?
asta inseamna ca nu stie nimeni incat sa raspunda? dar exceptiile de fond sunt la ex interesul la actiunea civila ,eu am pus o intrebare daca stie cineva sa explice,nu sa mi se raspunda cu nu avem in tematica....
nu am inteles ceva si ma gandeam ca daca va pregatiti de inm trebuie sa stiti....in general