avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj dupa CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj dupa CCC

dupa concediu de maternitate, patronul ma poate concedia dupa 1-2 zile, din motive neimputabile mie si apoi sa intru in somaj?
Cel mai recent răspuns: deab , utilizator 10:31, 6 August 2011
dup 20 de zile de preaviz
Va referiti la concediul crestere copil,cel de maternitate este de 126 zile(pre si postnatal).Pentru a beneficia de somaj vi se va desfiinta postul,conform art 65,preavizul este de 20 zile lucratoare. Aveti grija sa va depuneti dosarul la somaj in termen de 10 zile pentru a avea continuitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj din prenatal maridana1986 maridana1986 sunt in concediu prenatal pana pe 10 feb anul curent.am vorbit cu contabila si societatea urmeaza sa se inchida,nu se mai fac angajari...deci am dreptul la ... (vezi toată discuția)
Baza de calcul a indemnizatiei pentru concediul de maternitate nico978 nico978 buna ziua, sunt insarcinata in 34 de saptamani si ar trebui sa intru in concediu prenatal.sunt in somaj de la data de 01.11.2010.cum mi se calculeaza ... (vezi toată discuția)
Doresc concediul prenatal dar angajatorul se afla in procedura de faliment catalinatoader2003 catalinatoader2003 Buna ziua. Sunt insarcinata in 27 de saptamani si doresc sa intru cat mai curand in concediu pre-natal. Angajatorul se afla in acest moment [b]in procedura ... (vezi toată discuția)