avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... EVACUARE COMUNA SOTI
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

EVACUARE COMUNA SOTI

Sunt in proces de divort locuim intr-o casa construita de tatal meu si pt a evita atatea discutii si scandaluri tatal doreste sa ne evacueze pe amandoi intrucat divortul este pe 07 10 2011 .Este suficient ca proba la dosat actele dtatalui de proprietate si faptul ca sotul este violent dovada fiind faptul ca am reclamatii la politie si faptul ca in 1997 are un proces verbal de contraventie ca a fost violent sau mai trebuie si martori. Mentionez ca este singura cale pt a ma linisti deoarece presiunea e maxima si tata incearca sa detensioneze situatia in acest mod pt nu astepta o hatarare definitiva si irevocabila de divort si apoi sa -l aevacueze pe el adica pe sotul meu.
@crimea a scris:

Sunt in proces de divort locuim intr-o casa construita de tatal meu si pt a evita atatea discutii si scandaluri tatal doreste sa ne evacueze pe amandoi


@Catalin Burcea a scris:


puteti incerca sa solutionati pe cale amiabila prin procedura medierii.


Excelent gandit!
Sunt convinsa ca doamna nu se gandise la mediere, pentru ca sotul este violent. Acum cred ca ati pus-o pe ganduri... :yes:

Completare
Cum dati, d-le Burcea, copy-paste din Legea medierii de imi umplu raspunsurile dvs. jumatate de monitor :-/ Cand deschid un raspuns de-al dvs. in acest stil, imi acopera lista de prieteni...
Ultima modificare: Luni, 8 August 2011
Ares-3, moderator
nu avem copii iar de mediere nu poate fi vorba nu este dispus sa plece nicicum ba chiar ameninta mereu
Actiunea in evacuare se probeaza cu:
-inscrisuri,
-martori care nu pot fi rude si afini pana la gradul 3 inclusiv,
-interogatoriu.
Nu este necesar ca dvs. sa figurati in calitate de parata alaturi de sotul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare crimea crimea Tatal meu e proprietar de o casa in care locuim eu si sotul meu de care sunt in proces de divort .Pt a evita scandalurile tata a decis sa ne evacueze pe ... (vezi toată discuția)
Divort / nebun Cobacel Cobacel Buna ziua ! Daca ar fi sa divorteze mama mea de tatal meu , se poate restrictiona / evacua cumva din locuinta ? Eu am 19 ani , sora mea are 17 . 1. Omul ... (vezi toată discuția)
Divort in care sotul nu este de acord Iulia Pelle Iulia Pelle As vrea sa divortez de soțul meu dar el nu este de acord. Stam in casa tatălui meu, el avand pe buletin adresa unde locuia inainte. Nu vrea sa plece.Avem ... (vezi toată discuția)