avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate AUDIENTA LA DL.BASESCU ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

AUDIENTA LA DL.BASESCU ...

Buna ziua,
Vreau sa stiu si eu,cum anume se poate ajunge in audienta la presedintele Romaniei.
Am luat legatura cu biroul relatii cu publicul,al presedintiei,insa mi se spune ca presedintele Romaniei nu primeste audiente din partea cetatenilor.
Cum este posibil asa ceva,cand un cetatean are nevoie de sprijinul Presedintelui ?
De ce ne mai reprezinta ? Ca doar tara suntem noi toti,cei ce l-a investit cu aceasta functie...
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gigelas , utilizator 13:05, 11 August 2011
Buna ziua,
Exista un birou unde se primesc petitiile formulate catre Administratia prezidentiala.
Termenul de raspuns la petitii, stabilit în baza art. 151 din Legea nr. 233/2002 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 27/2002 privind reglementarea activitatii de solutionare a petitiilor, este de 45 de zile.

:)
[ link extern ]
Buna straine !
Stiu despre biroul respectiv,insa eu am nevoie sa stau de vorba cu Presedintele,nu prin petitie. Fara intermediari.
O zi buna.
:offtopic:
Buna ziua,
Puteati folosi genul feminin, nu masculin stimate @gigelas.
O zi buna!
Buna ziua,
Aveti dreptate,stimata doamna !
Am reusit sa depun o cerere ptr. audienta,cu nr. de inregistrare. Sa vad daca se si aproba...
O zi buna,in continuare.
Multa bafta, va doresc!

Alte discuții în legătură

Presedintele romaniei,drept administrativ! Student0011 Student0011 \\"Presedintele Romaniei are prerogative executive sau prerogative de administratie publica?Problema executivului bicefal din Romania!\\"Cam asa suna unul ... (vezi toată discuția)
Pot sa ma casatoresc cu un cetatean egiptean in romania? Annaliana Annaliana Buna ziua,as vrea sa ma casatoresc cu un cetatean egiptean in Romania.Care sunt pasii care trebuiesc urmati? (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare teren persoane fizice straine oanag oanag conform legislatiei in vigoare, cetatenii straini au dreptul de a cumpara apartamente dar nu au dreptul sa cumpere terenuri. Ce pot face in situatia in care, ... (vezi toată discuția)