avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident - fuga de la locul faptei
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident - fuga de la locul faptei

buna am 23 ani si as avea si eu o intrebare am fost accidentata de un baiat de vreo 22 ani si dupa ce ma lovit a fugit de la locul faptei eu amfost dusa la spital acolo sa constatat ca am numai niste taieturi ,picoru unflat,si vanataie dar vreau sa ma ajutati si voi macar cu vorbe nu stiu ce sa fac ,a venit tata lui la mine sa cadem de comun acord si sa nu mai fac plangere voi ce ziceti mama mea a zis sa nu il iert ca eu o sa ram cu semne toata viata astept raspuns urgent de la voi ca maine trebuie sa ma intalnesc cu tatal lui din nou:(
Cel mai recent răspuns: nicodin , utilizator 21:30, 17 August 2011
eu te sfatuiesc sa depui plangere..la politie...ai si dovada spitalizarii din moment ce ai fost la spital...eu te sfatuiesc sa iti scoti si un certificat medico legal....acum am si eu o intrebare...politia a fost la locul faptei...pentru cercetari...????? in mod legal e vinovat de fuga de la locul accientului...martori care au vazut incidentul sunt?...nu te lasa indusa in eroare....mama ta are dreptate....fiecare trebuie sa plateasca pentru faptele sale....
Trebuie in primul rand sa asculti ce iti spune constiinta ta. Daca consideri ca suferinta ce ti-a fost provocata nu poate fi alinata decat prin obligarea celui vinovat la suportarea consecintelor faptei sale atunci fa plangere penala. Iti trebuie neaparat un certificat -medico legal. Daca intr-adevar vei avea cicatrice, atunci nu te poti impaca in orice conditii cu acest baiat. Acele cicatrice vor necesita poate anumite operatii estetice. Trebuie sa iei in considerare si consecintele pe care tu le vei suporta ca urmare a vatamarii ce ti-a fost provocata.
Parerea mea este sa-l actionati nu din razbunare si nu pt ca o sa ramana semne pe fata desi e dificil pt o fata ci pt ca a-l ierta astazi inseamna sa-i facilitezi o alta fapta mai grava mai tarziu. Si apoi tot pe forum au fost nenumarate cazurile in care pagubitii au acceptat intelegerea amiabila si apoi au plans in pumni de necaz. Trebuie si tatal lui sa inteleaga ca parintii nu vor trai o vesnicie sa fie langa copii si sa-i scoata din necaz. Fiecare trebuie sa suporte consecintele faptelor lui.
dumneavoastra daca erati ce faceati va lasati copilu la necaz nu il ajutati eu nu cred doar daca nu va suporti copilu trebuie sa plateasca prea multe iertari is ia lumea in cap

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul penal Ruff Ruff Buna ziua! Am fost implicat intro altercatie in care au mai fost implicati inca 5 persoane ,am batut o persoana care a venit neinvitata la o petrecere si ... (vezi toată discuția)
Lovit pe trecerea de pietoni. pot cere daune materiale? Ovidiu998 Ovidiu998 Buna ziua, Am 19 ani, baiat, veneam de la facultate si am fost calcat pe trecerea de pietoni, frana de 19m, viteza peste limita legala, daca nu saream inainte ... (vezi toată discuția)
Agresiune fizica BStefan BStefan Buna ziua. In urma unei discutii contradictorii in autobuz,sunt urmarit de 3 persoane (16-17 ani) in zona locuintei. Acestia asteapta sa fiu singur pentru a ma ... (vezi toată discuția)