Problema consta in urmatoarele : mi-a fost retinut permisul duminica pt depasire in zona de actiune a indicatorului depasire interzisa....de fapt, nu este chiar o depasire deoarece nu am trecut peste linia cntinua...masina depasita era un Tic, care aproape ca a iesit de tot de pe aprtea carosabila......vreau sa fac contestatie, dar nu stiu unde trebuie trimisa si cum fac sa circul in continuare cu masina...eu sunt din bucuresti, iar permisul mi-a fost retinut intr- comuna din jud giurgiu.....
alexaion69: pe pv scrie de judecatoria Bolintin Vale...unii spun ca la IPJ Giurgiu....altii la sectia de politie unde lucreaza agentul care m-ia luat permisul....de asemenea, as vrea sa stiu daca se poate trimite prin posta contestatia si cum prelungesc dovada sau cum fac sa intru in posesia permisului pana la finalizarea procesului....Multumesc mult!!!!!!!!
Se face contestatie ( 2 exemplare impreuna cu copie CI si proces verbal pe care veti scrie conform cu originalul), se trimite prin posta cu confirmare de primire la adresa judecatoriei BOLINTIN VALE : Str. Republicii, nr. 26, cod postal 085100, jud Giurgiu, se intra pe portal pt a vedea numarul dosarului dupa care se trimite prin posta cerere eliberare certificat de grefa.
Cu certificatul de grefa, pe care il veti primi tot prin posta, mergeti la Politie la dvs in Bucuresti, iar impreuna cu certificatul, dovada de 15 zile si buletin va da permisul pana la finalizarea procesului. Simplu.
Sa achitati o taxa de timbru judiciar la primarie de 1 leu si timbru judiciar de la posta tot de 1 leu. Parca e mai putin, dar nu spune nimeni nimic daca e un timbru in plus. Mai bine in plus decat in minus.
Ps: deplasarea pana acolo nu e obligatorie nici la proces, nici pt eliberarea certificatului de grefa. Mai bine faceti economie la banuti :)