Buna ziua,as vrea sa dau in judecata un site.Nu stiu daca ati auzit de el dar se cheama IMVU,de curand cei care administreaza site-ul cer sa fii VIP(acesta se cumpara cu bani)ca sa poti sa vizualizezi vizitatotii de pe pagina ta,acest lucru nu exista pana acum cateva zile.Sunt utilizator din data de 2008 si nu am fost de acor cu asa ceva cand mi-am facut un cont.Asta nu este tot,ca sa intelegeti exista un panoul care se cheama "Visitors Panel",acest panou iti arata ultimii 6 vizitatori care ti-au vizitat pagina.Acum 2 zile IMVU a hotarat ca iti trebuie VIP ca sa poti sa vezi vizitatorii si au scos in vizitator punand in loc o iconita spunand ca sa iti iei VIP sa vezi,astazi au scos toti cei 6 vizitatori inlocuind cu iconita sa iti iei VIP ca altfelt nu poti vedea persoanele care te-au vizitat.In plus de cate ori te logezi pe site iti apare o reclama cum sa iti iei VIP,nu am fost de acord cu asa ceva si nu inteleg de ce trebuie eu sa imi irosesc banii pentru asta,cand m-am inregistrat puteam sa vad vizitatorii fara probleme,plus ca IMVU acum te sileste pur si simplu sa le dai bani!As dorii sa stii ce pot sa fac,pentru ca ceva trebuie facut.Multumesc
Fara dovezi evident ca este o pierdere de timp si de bani. Dar sa stiti ca nu e valabil acest lucru numai pe latura civila, chiar si pe latura penala daca nu ai dovezi nu poti proba.
Insa userul poker2011 spunea ca a fost insultat si ca a auzit o tara intreaga, el nefiind singura persoana injurata.Ei, daca reuseste sa aduca in instanta martori care sa confirme injuriile atunci poate incerca, insa nu cred ca merita osteneala pentru ca suma pentru daunele morale pe care le-ar fi suferit este foarte mica si de multe ori cheltui mai multi bani cu avocati, taxe de timbru , drumuri pe la instanta....etc.
De acord cu dumneavoastra, problema e ca avem de-a face cu un radio online ce poate fi ascultat de catre cei care-l acceseaza, si nu de un post de radio care emite in eter pe o frecventa... "O tara intreaga" e mult spus, poker2011 a deschis subiectul si se pare ca s-a retras, mai multe amanunte l-ar fi ajutat sa-si faca idee cu datul in judecata pe oricine / oricand....
Domnule avocat un asazis site ce sustine hosturi pentru games ma inselat cu 6E la plata uni Host pentru un server, nu ii cunosc numele dar ii cunosc adresa de e-mail si site-ul.
Se poate face ceva contra sa?
Multumesc.