avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bilant depus gresit
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bilant depus gresit

Din greseala am depus bilantul pe 2009 in loc de de cel pt 2010, anexele sunt pt 2010. Ce pot sa fac acum? Il pot redepune, ce amenzi se platesc?
Cel mai recent răspuns: office.carmen , utilizator 18:24, 10 August 2011
mergeti la fisc cu cel pe 2010, depuneti-l, si sa va dea acelasi numar de inregistrare de pe cel depus initial....
trebuie sa se inteleaga "greseala".
Ultima modificare: Miercuri, 10 August 2011
ContSters123067, utilizator
Mergeti la finante si spuneti exact ce s-a intamplat.Bilantul va va fi preluat cu data actualei depuneri si puteti scapa fara amenda,doar cu un avertisment,daca este prima abatere.Nu stiu cum va figura la ORC si pe site la ministerul finantelor,finantele locale le transmit si acolo.Daca ati fi sesizat eroarea in cel mult o luna de la termenul de depunere,nu ar fi fost nicio problema,l-ar fi inlocuit in baza pe cel eronat,sistemul permite.Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilant registrul comertului utc utc Buna ziua, Nu am depus bilanțul pe anul 2008 la registrul comerțului, care sunt urmările si trebuie sa fac? Mulțumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Srl- activitate suspendata numai la finante, nedepus bilant 2007 la reg com iulia_400 iulia_400 buna, am o problema si nici contabilul nu ma poate lamuri. am un srl neplatitor de tva, cu 2 actionari , infiintata in 2006. am depus documentele fiscale la ... (vezi toată discuția)
Firma inactiva! este obligatoiru depunera bilantului pe anul 2009/2010 Zsolt1981B Zsolt1981B Buna! Am o firma inactiva de la infiintare (2006). Am avut o cunostinta contabila, care se ocupa pana 2011 de depunera formularilor 100 si 300 (platitor ... (vezi toată discuția)