avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1246 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Cesiune datoria
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Cesiune datoria

O societatea A are o datorie catre bugetul de Stat de 145.000 lei si societatea B are o datorie catre bugetul de stat de 270.000 lei.
Societea A vrea sa cesioneze datorie, care are la bugetul de stat, catre societatea B si societatea B este de acord la aceasta cesiune.
Administratorului si asociat unic al societatea A si administratorului societea B este aceas persoana si asociatul unic al societatea Y este sotia al administratorului de la soc. A?
Administratia Financiara poate sa nu fie de acord la acesta cesiune?
Cum poate societatea A si societatea B sa obtine un acord din partea Administratia Financiara pentru acesta cesiune?
Cel mai recent răspuns: inlineasofa , utilizator 09:32, 11 August 2011
Nu prea aveti cum sa cesionati doar datoriile.
Adica? Nu inteleg?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model contract de novatie societati comerciale/anaf inlineasofa inlineasofa Buna ziua, Am si eu mare nevoie, daca ma puteti ajuta, de un model de contract de novatie unde ca creditor \"Administratia Financiara\" (ANAF), ca debitor ... (vezi toată discuția)
Cesiune de datorie fiscal inlineasofa inlineasofa O societatea X are o datorie catre bugetul de Stat de 135.000 lei si societatea Y are o datorie catre bugetul de stat de 265.000 lei. Societea X vrea sa ... (vezi toată discuția)
Cesiune si preluare de parti sociale daciana888 daciana888 Buna ziua, Va prezint urmatoarele date ptr.care va rog sa-mi dati cateva clarificari. Asociatul unic al soc. A care detine 100 parti sociale cu val.totala ... (vezi toată discuția)